SAMARBEIDSPARTNERE

Sandnes SK har lang tradisjon med å legge til rette for konkurransesykling for barn og ungdom, junior, senior, elite og veteranryttere. Besøk vår nettside for mer informasjon – www.sandnessk.no

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli et av Rogalands største byggefirma, og eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. Øster Hus skal være proffe fra A til Ø. Det vil si at du som kunde skal kunne forvente en problemfri prosess, godt håndverk, overlevering til avtalt tid og pris, samt et sluttprodukt av god kvalitet.

Syklistene Frode og Erik Johan Sæbø grunnla Spinn Sykkelshop for over 25 år siden. Konkurranseånden fra landeveien er videreført i butikkjeden som stadig setter nye rekorder. Nå er vi mer gira enn noen gang før. Butikkene bugner av sykler og utstyr, alt fra trehjulssykler til topp konkurransesykler.

Vårt mål hos ToppTid er å levere en tjeneste som er pålitelig, profesjonell og av høy kvalitet. Vi vet at levering av nøyaktig informasjon er viktig og vi bruker den nyeste teknologien innen tidtagning for å gjøre det mulig.

TurrittID er en unik ID som den enkelte rytter får tildelt ved registrering av første resultat i databasen hos Turritt.com.TurrittID brukes til å identifisere ryttere ved påmelding til ritt, ifm. seeding og ved utarbeidelse av resultatlister.